ÎNVAȚĂ cum să comunici DIN SINELE TĂU, NU din EGO și RĂNI

Te invit să descoperi 12 moduri în care EGO-ul ne sabotează și CUM poți să nu îl mai lași să îți conducă viață.

Descarcă și tu e-book-ul GRATUIT și află cum să comunici mai autentic în fiecare zi, să fii mai conectat cu sinele tău, în loc să lași rănile și ego-ul să îți fie „șoferi”:

De unde vin OBSTACOLELE din viata noastră

Am pus „reflectorul” pe modurile în care ne sabotăm în fiecare zi, în comunicarea cu noi și cu cei din jurul nostru.

Când le vei descoperi și aplica diferit în viața ta:

➯ vei comunica mai autentic
➯ te vei înțelege mai bine
➯ nu vei mai lasă traumele să preia conducerea vieții tale.

obstacole-blocaje-frica

Ce vei descoperi in e-book-ul GRATUIT?

➯ Vei descoperi 12 moduri, unele mai ușor de zărit, altele extrem de neașteptate, în care îți pui piedică și în care lași rănile să preia controlul relațiilor tale, deciziilor și modului în care faci lucrurile.

Vei află ce e cu ego-ul, ce rol are, dacă îl poți face sau nu să dispară și cum e cel mai bine pentru tine să procedezi.

Vei găsi o mulțime de exemple utile, precum și 3 exerciții simple.

BONUS, ai acces facil și la un exercițiu audio, să îl ai mereu la îndemână.

Ce primești concret?

➱ O sursă de informații utile, logică și ușor de parcurs, care „te va prinde” și te va face să vrei să descoperi mai multe despre tine

➱ 12 moduri atent structurate, în care poți observa când rănile tale își fac de cap și iau decizii în locul sinelui tău profund

➱ 3 exerciții care să te ajute să rezolvi situațiile apărute, suplimentar față de soluțiile intercalate pe tot parcursul e-book-ului

➱ Numeroase exemple, care te vor ajuta să identifici ușor și să alegi conștient cum vrei să faci lucrurile

 BONUS, acces la un exercițiu în format audio, ca să îl poți asculta chiar și atunci când nu poți citi

Despre Cristina Maria Cojocariu

„Sunt OM care iubește oamenii cu toate ale lor, mânat de o curiozitate fără margini de a îi descoperi și de a găsi soluții să ne facem viața mai ușoară, mai frumoasă și mai plină de sens.

Sunt o struțo-cămilă, care am avut de când eram în școala generală o înclinație către latura spirituală și misterioasă a vieții, pe care am îmbinat-o apoi de-a lungul timpului cu „vreau să am pantofii aia minunați”, „nu țin neapărat să trăiesc într-o grotă”. Așa, am căutat și găsit calea de a imbina spiritualul cu pragmaticul, de a aduce norișorii cu picioarele pe pământ, pentru că DA, putem să le avem pe amandoua.

Lucrez cu oamenii de când mă știu și iubesc să fac asta.

De scris m-am apucat în 2013, după ce un diagnostic brusc de cancer de piele m-a făcut să mă gândesc serios CUM vreau să îmi trăiesc viața, dacă ar mai fi doar câteva luni de trait.

Am schimbat 3 orașe, vreo 4 case în 3 ani. Am renunțat la o viață comodă si calduță, după 11 ani de lucrat în imobiliare, pentru visul meu – scrisul, coachingul și terapia, împărtășirea cu ceilalți a minunilor pe care le găsesc în tot ce mă înconjoară, și nu regret nici o clipă alegerea făcută.”

Citește și tu e-book-ul GRATUIT
și fă pace cu rănile și ego-ul tău.